Footcare Gracia

Medisch Pedicure

Contact


Adres

Medisch Pedicure Gracia

Footcare Gracia

Gesina van der Molenstraat 16

2401 MD  Alphen aan den Rijn

Tel: (0172)439350

Mobiel: 0613898036

Email: info@pedicuregracia.nl

website: http://www.pedicuregracia.nl

BTW-nr. NL001529817B94

Gediplomeerd Medisch Pedicure Provoet, lidnummer 5583

 

Aangesloten bij ProCert. KRP geregistreerd nr. 14340

ProCert is een stichting met als doel het bevorderen van kwaliteit in de pedicure branche. Niet alleen consumenten, maar ook zorginstellingen en zorgverzekeraars willen in één oogopslag kunnen vaststellen of  een pedicure aan de gestelde eisen voldoet. ProCert heeft daarom het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) ontwikkeld om aan deze vraag te kunnen voldoen.  


AGB code 96005022

Praktijk AGB code 96055186

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 2873020


Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Gegevensbescherming (AVG) rechtstreeks van toepassing in alle lidstaten van de Europese Unie. De verordening is de opvolger van de Wet bescherming persoonsgegevens in Nederland. Het doel van de verordening is om twee belangen te waarborgen:

1. De bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van hun gegevens.

2. Het vrije verkeer van persoonsgegevens binnen de Europese Unie.

Door deze nieuwe wet is het belangrijk - zowel voor u als voor mij - dat u weet wat ik als Medisch Pedicure voor het uitvoeren van een verantwoordelijke voetbehandeling over u vast moet leggen. Via een AVG-tool heb ik alles doorgenomen wat betreft de nieuwe wet en ben ik helemaal op de hoogte van wat wel en niet mag en hoe ik uw gegevens zo goed mogelijk kan beschermen.

U kunt bij mij een verklaring krijgen en invullen en met deze verklaring geeft u mij toestemming voor het noteren en bijhouden van bepaalde persoonsgegevens. Deze gegevens kunt u altijd inkijken. Ook mag u op elk moment aangeven dat ik uw gegevens moet vernietigen.